2022-04-27 07:46:26• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Remek napra számíthatsz, de csak ha nem rontod el a túlzott makacsságoddal

Napi horoszkóp április 27-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Merkúr és a Jupiter fényszöge a hosszú távú terveknek kedvez a napi horoszkóp szerint. Most jól átlátod az összefüggéseket, és ezért reális és hatékony vagy a munkában, magánéletben egyaránt. Mára időzítsd a nehéz feladatokat!
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Remek napra számíthatsz, de csak ha nem rontod el a túlzott makacsságoddal. Vannak dolgok, amiken nem tudsz változtatni. Fogadd el, és keress örömöt másban! Ma rájöhetsz, mi vagy ki lehet az.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr és a Jupiter fényszöge neked nagyon szerencsés bolygóállás. Most igazán mindent sikerre vihetsz, amibe csak belekezdesz, magánéleti vonalon és karrierben, üzletben is. Használd ki ezt a jó napot!
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Menj emberek közé! Az utóbbi időben nagyon visszahúzódóvá váltál. Most a környezeted is változik, és ez is több alkalmat ad a kapcsolatok teremtésére és ápolására is. Elsőre talán zavarónak tűnik, de kezdesz ráérezni az ízére.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A féltékenység vagy a birtoklási vágy nem kellemes állapot, és ezzel sokat ronthatsz is a lelkivilágodon. Hatására mindent alacsonyabb szinten élsz meg. A szeretet éppen ellenkezőleg hathat rád. Inkább a pozitív érzéseidre hallgass hát!
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr az uralkodó bolygód, a Jupiter pedig a szerencsehozó planéta, együttállnak, így neked ez a nap nagy sikereket jelez. Sikerül megoldást találnod például egy régóta halasztódó, nyomasztó problémára. Este akár ünnepelhetnél is kicsit!
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Legyél határozottabb! Főként a munkahelyeden kellene jobban kiállnod az ötleteidért. Ha nem akarod, hogy folyton keresztül gyalogoljanak a lelkeden, akkor bizony magadnak is ki kell állnod magadért. Különben ne csodálkozz, ha nem tisztelik a határaidat.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma valahogy jobban bízol a láthatatlan erők támogatásában! A benned szunnyadó tehetség, ha eddig nem ébredt volna fel, most kikívánkozik. Ha már használod, akkor pedig a sikerek ízét is megtapasztalhatod nagyon hamar.
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Te és a társad egyszerre szeretői és barátai is vagytok egymásnak. Ez jó, mert így a mély érzelmek mellett egymás szabadságát sem korlátozzátok, és teljességüket nem csorbítjátok. Ma is megtapasztalod ezt a harmóniát.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A baráti köröd széles és színes, és most még további módod adódik arra, hogy bővítsd azt. Olyasvalakivel is megismerkedhetsz ma, aki több is lehet a számodra, mint pusztán barát. Persze, ha te elkötelezett vagy, legyél óvatos!
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ha nincs saját jövedelmed, akkor a párodtól való anyagi függőséged mostanra már igencsak frusztrálhat. Jól teszed, ha változtatni akarsz ezen. Ma szerencséd lehet az álláskeresésben!
 

Halak: II. 19. - III. 20.

A mai nap hozhat értékes élményeket. Talán közel kerülsz valakihez, akit eddig csak kerülgettél, és a másik váratlanul megnyitja előtted a lelkét, az érzéseit. Te se zárkózz el előle.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: